VAGOSTABYL R x 40 Mareste

VAGOSTABYL R x 40

W10719001

Produs nou

Vagostabyl este un sedativ usor, recomandat in stari de agitatie psihica sau tulburari usoare ale somnului.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

24,50 lei cu TVA

Adauga la lista dorintelor

 • Vagostabyl

  Prezentare:flacon 40 drajeuri;

  Vagostabyl este o asociere de extracte de plante(paducel si roinita cu efect sedativ),saruri de magneziu si de calciu(care diminueaza hiperexcitabilitatea neuromusculara).

  Vagostabyl este utilizat la adulti si adolescenti pentru;
  -tratamentul hiperexcitabilitatii cardiace(de exemplu in caz de percepere exagerata a batailor inimii-palpitatii),in absenta oricarei boli cardiace diagnosticate;
  -tratamentul simpomatic al starilor de agitatie psihica la adulti si adolescenti,in special in cazurile de tulburari usoare ale somnului.

  Nu utilizati Vagostabyl
  -daca sunteti alergic(hipersensibil)la paducel,roinita,lactat de calciu pentahidrat,tiosulfat de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului.

  Aveti grija deosebita cand utilizati Vagostabyl
  Inainte de a lua Vagostabyl,cereti sfatul medicului dumneavoastra care va exclude prezenta unor afectiuni severe ca si cauza a simptomelor si va face o reevaluare clinica dupa cel mult 6 luni.Se recomanda sa urmariti numarul de batai cardiace pe minut si tensiunea arteriala si in functie de valoarea acestora,doza Vagostabyl si a celorlalte medicamente utilizate trebuie ajustata de catre medic.

  Adresati-va in acelasi timp medicului
  -daca simptomele bolii persista o perioada d epeste 2 saptamani sau daca apare umflarea membrelor inferioare;
  -daca apar dureri in regiunea pieptului,care iradiaza in brate,partea de sus a abdomenului sau in zona gatului sau apare o lipsa de aer,este necesar imediat un consult medical.
  Nu exista date suficiente privind administrarea la copii.De aceea,Vagostabyl nu va fi utilizat la copiii cu varsta sub 12 ani.

  Utilizarea altor medicamente

  Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente ,inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.
  Extractul din frunza si floare de paducel poate potenta efectul glicozidelor cardiace.De aceea,la pacientii la care se administreaza acest extract concomitent cu glicozide cardiace(de exemplu digoxina)doza acestora trebuie ajustata.Acest extract are o actiune similara cu medicamentele antiaritmice de clasa III(de exemplu amiodarona,sotalol),utilizarea concomitenta a acestora nefiind recomandata.Medicamentele care actioneaza similar,de exemplu cisaprida,pot interactiona cu extractul din frunza si floare de paducel;de aceea nu este recomandata administrarea concomitenta a acestora.

  Sarcina si alaptarea
  Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului penttru recomandari inainte de a lua orice medicament.In absenta datelor suficiente,nu se recomanda utilizarea Vagostabyl in timpul sarcinii(in special in primul tromestru)si alaptarii.

  Administrare

  Adulti-doza recomandata in caz de hiperexcitabilitate cardiaca este de 2 drajeuri Vagostabyl de 1-3 ori pe zi,,inainte de masa.Pentru tratamentul tulburarilor usoare ale somnului,doza recomandata este de 2 drajeuri Vagostabyl la masa de seara si 2 drajeuri inainte de culcare.

  Adolescenti-pentru tratamentul tulburarilor usoare ale somnului,doza recomandata este de 1 drajeu Vagostabyl la masa de seara si 1 drajeu inainte de culcare.Vagostabyl drajeuri nu este recomandat pentru utilizare in timpul sarcinii,alaptarii sau la copii cu varsta sub 12 ani.

  Pacientul trebuie sa utilizeze acest medicament conform indicatiilor medicului curant,care va exclude prezenta unor afectiuni severe ca si cauza a simptomelor,va stabili durata tratamentului sau a curelor de tratament trebuie continuat cel putin 6 saptamani.


  Producator: Lerquin Mediolanum - Franta

 • Denumire Comuna Internationala Combinatii
  Forma prezentare Drajeuri
 • Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

  Scrie o recenzie

  VAGOSTABYL R x 40

  VAGOSTABYL R x 40

  Vagostabyl este un sedativ usor, recomandat in stari de agitatie psihica sau tulburari usoare ale somnului.

30 alte produse in aceeasi categorie: