VISINE CLASSIC 0,5 mg/ml x 1 Mareste

VISINE CLASSIC 0,5 mg/ml x 1

W59929002

Produs nou

VISINE CLASSIC este un decongestionant ocular sub formă de soluţie, care ameliorează edemul şi înroşirea ochilor din cadrul alergiilor oculare, iritaţiile minore şi conjunctivitele nespecifice sau catarale. Efectele sale sunt ameliorarea senzaţiilor de arsură locală, iritaţie, mâncărime oculară, durere oculară şi lăcrimare excesivă

Mai multe detalii

Se elibereaza FARA RETETA, numai de la sediul Farmaciilor ELEXA

25,50 lei cu TVA

Adauga la lista dorintelor

 • VISINE CLASSIC este indicat pentru decongestionarea mucoasei si alinarea simptomatica a edemului conjunctival si hiperemiei la pacientii cu iritatii oculare, de exemplu datorita fumului, prafului, vantului, apei clorurate, luminii, cosmeticelor, lentilelor de contact, sau la pacientii cu inflamatii alergice, ca de exemplu febra de fan si hipersensibilitate la polen. Efectele benefice includ ameliorarea senzatiei de: arsura, iritatie, prurit, durere si lacrimare excesiva.

  VISINE CLASSIC este disponibil fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, este necesar sa utilizati Visine Classic cu atentie, pentru a obtine cele mai bune rezultate.
  Trebuie sa va prezentati la medic daca simptomele dumneavoastra se inrautatesc sau nu se imbunatatesc dupa 5 zile.

  Mod de administrare:

  • Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
  • După deşurubarea capacului, flaconul se poziţioneză cu orificiul în jos. Pentru a permite curgerea picăturilor, se presează uşor pereţii flaconului. Se dă uşor capul pe spate şi se aplică în sacul conjunctival numărul de picături recomandate. Pentru a preveni contaminarea picurătorului şi a soluţiei, se va evita atingerea acestuia de pleoape, suprafeţe învecinate sau alte suprafeţe. Flaconul se păstrează închis între administrări.
  • Pentru adulţi adolescenţi şi copii cu vârsta mai mare de 2 ani doza recomandată este de 1-2 picături în ochiul afectat (în sacul conjunctival) de 2-3 ori pe zi.
  • Purtătorii de lentile de contact trebuie să le scoată înainte de administrarea picăturilor şi să le reintroducă după cel puţin 15 minute de la administrare.

  Contraindicatii:

  • Daca suferiti de hipersensibilitate (alergie) la clorhidrat de tetrahidrozolina sau la oricare dintre componentele medicamentului. Componentele (excipientii) sunt: clorura de sodiu, acid boric, edetat disodic, clorura de purificata.
  • La copii cu varsta sub 2 ani
  • Dacă aveţi o boală numită glaucom cu unghi închis – caracterizată de creşterea tensiunii în ochi.

  Notificari:

  • Visine Classic poate fi folosit de femeile însărcinate doar cu acordul şi sub supravegherea medicului.
  • Visine Classic poate fi folosit de femeile care alăptează doar cu acordul şi sub supravegherea medicului.
  • In cazuri rare, capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje pot fi afectate prin tulburarea vederii şi sensibilitate la lumină.
  • Inainte de a utiliza Visine Classic spuneți medicului dumneavoastră dacă luați inhibitori de monoaminooxidază (IMAO)sau antidepresive triciclice – folosite pentru tratamentul unor afecțiuni psihice;

  Prezentare:

  Visine Classic se prezintă sub formă de soluţie limpede, incoloră, fără particule străine vizibile. Este disponibil în cutii cu un flacon a 15 ml soluţie oftalmică

 • Denumire Comuna Internationala Tetryzolinum
  Forma prezentare PICATURI OFT.SOL.
 • Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

  Scrie o recenzie

  VISINE CLASSIC 0,5 mg/ml x 1

  VISINE CLASSIC 0,5 mg/ml x 1

  VISINE CLASSIC este un decongestionant ocular sub formă de soluţie, care ameliorează edemul şi înroşirea ochilor din cadrul alergiilor oculare, iritaţiile minore şi conjunctivitele nespecifice sau catarale. Efectele sale sunt ameliorarea senzaţiilor de arsură locală, iritaţie, mâncărime oculară, durere oculară şi lăcrimare excesivă

30 alte produse in aceeasi categorie: